TAKAISIN KAIKKIIN KOHTEISIIN

Lähde mukaan Selfie Pirkanmaa -kampanjaan!

Selfie Pirkanmaa kampanjan tarkoituksena on lisätä lähimatkailua Pirkanmaan alueella. Samalla kampanja tuo myös esiin erilaisia ja kiinnostavia luonto ja kulttuurikohteita sekä uusimpana liikuntakohteita. Kohteet koostetaan samalle sivustolle selfiepirkanmaa.fi sekä niistä tehdään täsmämarkkinointia Selfie Pirkanmaan omissa sosiaalisen median kanavissa. Markkinoimme kohdettasi ja järjestämme markkinoinnin tueksi mm. kilpailuja tai arvontoja yhdessä muiden kohteiden kanssa. Osallistamme niin Pirkanmaalaisia kuin ulkopaikkakuntalaisia vierailemaan kohteissa ja julkaisemaan hienoja kuvia tagilla #selfiepirkanmaa.

Kohteellesi tehdään oma kohdesivu Selfie Pirkanmaan verkkosivuille, johon osallistuja itse päättää oman kohteensa mm. esittelytekstin, ikonit ja muut tiedot. Osallistuja lähettää meille selkeitä, raikkaita ja julkaisukelpoisia kuvia omasta kohteestaan, mikäli kohde on hyväksytty Selfie Pirkanmaa kampanjaan. Lisäksi osallistujan tulisi ilmoittaa meille linkitykset, mitä kohteen info- sivulla näkyy, sekä tunnisteet, joita halutaan kohteen postauksissa käyttää.  

Selfie Pirkanmaa kampanjaan osallistumisen hinta on 140€, joka sisältää kohdekyltin sekä kohteen kampanjoimisen Selfie Pirkanmaan kanavissa.

    Mukana olevat

    Projektia koordinoi Ahlman, osana Pure Pirkanmaa hanketta.

    Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright Ahlman 2020.

    Yhteistyö, media ja yhteydenotot: markkinointi@ahlman.fi