Tohlopin luistelurata2021-05-14T09:27:55+03:00
TAKAISIN KAIKKIIN KOHTEISIIN

Tohlopin luistelurata

Tohlopin luistelurata sijaitsee Tohloppijärven jäällä Epilässä, Länsi-Tampereella. Rata kiertää järven ympäri mukaillen sen rantaviivoja. Näin auraamalla radan profiilista saadaan vaihteleva ja mukava luistella. Radan pituus on n. 3,3 km ja se on leveydeltään n. 8 metriä. 

Tohlopin luistelurata sai alkunsa yhden miehen ”Auraajan” päähänpistosta vuonna 2016. Perheen kanssa olisi mukava lähteä liikkumaan niin arkisin, kuin viikonloppuisin kotiovelta, mutta talvisia lähiliikuntapaikkoja Epilässä ei ollut, joten asialle oli tehtävä jotain. Näin syntyi Tohlopin luistelurata. Päähänpisto on mahdollistanut lapsille ja aikuisille luistelureitistön Tohloppijärven jäälle jo vuodesta 2016 lähtien.  

Vuokraamo

Vuokraamme laadukkaita OAC:n retkiluistimia NNN ja SNS -siteillä, Alpinan luistelumonoja (koot 36-47) sekä Exelin sauvoja (pituudet 135-175 cm). Vuokraamon tarjonta ei ole koottu urheilukauppojen poistomyynneistä vaan kaikki tuotteet ovat ”samaa sarjaa”, vain monojen koko ja sauvojen pituus vaihtelee. Olemme panostaneet laadukkaisiin välineisiin, taataksemme hyvän luisteluhetken. Vuokraamme myös potkukelkkoja. 

Kahvio

Telttakahvio palvelee luistelukaudella viikonloppuisin (säävaraus). Kahviosta saa Auraajan makoisia lättyjä, makkaraa sekä lämpöisiä ja kylmiä juomia. 

Radan käyttäminen on kaikille maksutonta ja sinne pääsee myös esteettömästi.  

Tiedot / Descriptions

Tohlopin luistelurata

Nahkatehtaankatu 12, 33270 Tampere 

+358 44 240 9186

Lue lisää / Read more!
Mikä on Selfie Pirkanmaa? / What is Selfie Pirkanmaa?
Lue tärkeä tiedote COVID-19 liittyen! | Read important notice about COVID-19!
Tohlopin luisteluradan Facebook-sivut
Tohlopin luisteluradan Instagram-sivut

#Tohlopinluistelurata

#Tohloppijärvi

Lue blogipostaus Tohlopin luisteluradasta!

Mukana olevat

Projektia koordinoi Ahlman, osana Pure Pirkanmaa hanketta.

Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright Ahlman 2020.

Yhteistyö, media ja yhteydenotot: markkinointi@ahlman.fi

Go to Top