Tohloppi Wake2021-05-14T09:28:01+03:00
TAKAISIN KAIKKIIN KOHTEISIIN

Tohloppi Wake

Tohloppi Wake tarjoaa aivan uuden mahdollisuuden nauttia Tampereen Tohloppijärvestä. Tohlopin pohjoisrannalle retkiluisteluradan vuokrauspisteen tuntumaan on noussut kaksi pylvästä, joiden väliin on viritetty kolme vaijeria. Tohloppi Wake on ensimmäinen kaapelivetorata Suomessa, jossa käytetään kolmen vaijerin kannatustekniikkaa, joka on tarkoitettu ennen kaikkea pitkille radoille. 

Radan tolppien väli on lähes 300 metriä ja radan vetopituus on noin 260 metriä. Vetonpoeus on enimmillään n. 50 kilometriä tunnissa, mutta normaali vetonopeus on 33 kilometriä tunnissa. Nopeuden ja vaikeustason voi kuitenkin säätää jokaisen oman tason mukaan. 

Wakeboarding on helppoa ja hauskaa puuhaa kaikenikäisille. Radalle on asennettu temppuilijoita varten erilaisia hyppyreitä ja reilejä, joita voi halutessaan hyödyntää. Varmista oma paikkasi varaamalla se etukäteen www.tohloppiwake.fi/varaukset, sillä olemme auki vain ennakkovarausta vastaan. 

Tohloppi Wakella palvelee myös välinevuokraamo, josta voi vuokrata pro- tason wakeboarding välineitä. 

Ei pelkästään wakeilua

Rauhallisemmasta menosta pitävät voivat suppailla kauniissa järvimaisemassa. Vuokraamosta löytyy useita laadukkaita SUP- lautoja. Donitsilla pääsee liitämään vetten päällä ja nauttimaan vauhdin hurmasta. Donitsiin mahtuu enintään kaksi henkeä kerrallaan. 

Mitä mukaan? 

Radalla kelluntaliivit ja kypärä ovat pakollisia. Radalla tarvitset wakeboardin tai wakeskaten. Mikäli sinulla ei ole omia välineitä, niin voit vuokrata ne meiltä. Mukaan kannattaa ottaa vähintään oma uima-asu, pyyhe ja kassi omille tavaroille. Suppailussa riittää normaalit uima-/ ulkoiluvarusteet. 

Tiedot / Descriptions

Tohloppi Wake 

Nahkatehtaankatu 12, 33270 Tampere

+358 44 240 9186

Lue lisää / Read more!
Mikä on Selfie Pirkanmaa? / What is Selfie Pirkanmaa?
Lue tärkeä tiedote COVID-19 liittyen! | Read important notice about COVID-19!
Tohloppi Waken Facebook-sivut
Tohloppi Waken Instagram-sivut

#TohloppiWake

#Tohloppijärvi

Mukana olevat

Projektia koordinoi Ahlman, osana Pure Pirkanmaa hanketta.

Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright Ahlman 2020.

Yhteistyö, media ja yhteydenotot: [email protected]

Go to Top