TAKAISIN KAIKKIIN KOHTEISIIN

Vohlisaari

Nauti pehmeistä löylyistä Vohlisaaren rantasaunalla ja pulahda virkistävään järveen. Kesällä voit viettää vaikka koko päivän perheen kanssa rannalla, se sopii myös pienille uimareille. Vohlisaaresta pääset nauttimaan myös talvella – koe elämys avannosta ja pulahda + 2 asteiseen veteen.

Vohlisaaressa on yöpymismahdollisuus 6 henkilölle. Paikka sopii hyvin myös perhejuhlien viettoon, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin (10-40 henkilöä). Vohlisaaressaa on myös vene, sähkölämmitteinen sauna pesu- ja pukuhuoneineen ja iso tupa, jossa takka.

Vohlisaari

Vohlisaari is a popular lakeside sauna, offering overnight accomodation for up to 6 people, surrounded by the great scenery of lake Kukkia. It is also suitable for family gatherings, meetings and training sessions, for around 10 to 40 people.

Vohlisaari is located in the village of Luopioinen, on the shore of Haltianselkä and offers a beach suitable for children, pier, boat, electric heated sauna with washroom and dressing room, large lounge with fireplace and three separate small bedrooms sleeping a total of six on bunk beds

Tiedot / Descriptions

Vohlisaari

Vohlisaarentie, 36760 Pälkäne

Lue lisää / Read more!
Mikä on Selfie Pirkanmaa? / What is Selfie Pirkanmaa?
Lue tärkeä tiedote COVID-19 liittyen! | Read important notice about COVID-19!
Visit Pälkäneen Facebook-sivut
Visit Pälkäneen Instagram-sivut

#Pälkäne #visitpälkäne #parastaaikaa

Mukana olevat

Projektia koordinoi Ahlman, osana Pure Pirkanmaa hanketta.

Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright Ahlman 2020.

Yhteistyö, media ja yhteydenotot: markkinointi@ahlman.fi