Portaat tai hissi, kumpi vain.

Tampereen Finlaysonin alueella sijaitsee yksi Selfie Pirkanmaan kohteista. Opastukset kohteeseen ovat selvät, mikä on aina mukavaa, sattuu olemaan tamperelainen tai ei.

Ennen kuin arvaatkaan, tulee ensimmäinen valinnan vaikeus. Noustako portaat vai mennä hissillä? Ollako urheilullinen vai… noh, mennä hissillä?

Hissillä siis. Kerroksia noustaan neljä ylöspäin ja sitten huomataan kuinka karma nauraa päin naamaa ja pistää nousemaan vielä kerroksen portaita. Täällä ollaan.

Ovesta tullessa oikealle avautuu kahvila nimeltään Cafe Katto.Sisustus on sekoitus vanhaa ja uutta, se suorastaan kutsuu viihtymään. Terassikeli kuitenkin suosii, niin pitihäähän sinne mennä nauttimaan piirakka palaset ja lasilliset juotavaa. Lisää Cafe Katosta voit lukea painamalla tästä.

Cafe Katon terassilla

Nauti, Hymyile, Pysähdy

Vanha sohva kodikkuutta tuomassa

Kun vatsa on täynnä murkinaa, on aika kääntyä vasemmalle. Käytävän päässä olevasta ovesta on käynti Amazing Cityn Panorama Deckille. Ennakkovarausta Deckille ei tarvita, pääsylippuja myy sisäänkulun luota löytyvä opas tai sitten niitä voi ostaa Cafe Katon tiskiltä.

Käynti Panorama Deckille

Selfie Pirkanmaan kohde-kyltti

Katolla kuljetaan lankkuja pitkin. Pitkospuut mutkittelevat mukavasti ja samalla voi tähyillä Tampereen maisemia. Lankkureitin päässä on näköalatasanne, jossa Selfie Pirkanmaan kylttikin sijaitsee. Aurinko paistaa ja lämmittää mukavasti, eikä maisemissakaan ole valittamista. Jos et ole vielä käynyt, suosittelen!

Poseerausta pitkospuilla

Selfie Pirkanmaan reportteri Anu kiittää ja kuittaa,

Ensi kertaan! ? 

Kuvat Anu Lehtonen